perjantai 30. marraskuuta 2012

Paljon keskeneräisiä neuleita

Minua taas onnetar potki lokakuussa kun osallistuin arvontaan KahviKaneliVirkkaa-blogissa. Näin ison kasan lankaa sain ja monta kerää onkin sellaisia että en ole ennen tehnyt tuttavuutta. Niin ja lisänä vielä kiekko Tildanauhaa ja virkattu patalappu.
 Mikä siinä onkin että aina tekisi mieli aloittaa uutta rojektia vaikka entisetkin on kesken. Tuo sukanvarrelta näyttävä alku on säärystintä jonka vanhempi tyttöni tilasi jo tuossa kesän lopulla. Tenkkapoo meinasi tulla kun ei suuresta määrästä puikkoja löytynyt oikean kokoisia. Niitä harmaita metallipuikkoja kyllä löytyy mutta raskaina ja liukkaina luisuvat pois. Pyöröpuikkokin löytyi sopivan numeroisena mutta ei onnistu silläkään. Yritän nyt pärjätä noilla lyhyillä puikoilla kun seuraavaksi pitää jo silmukoita vähentää pohkeen alapuolelta. Siitä nuo puupuikot on hyviä kun pysyvät paikoillaan.

Valkoinen lanka näyttää kovin keltaiselta
Jätin säärystimenalun hautumaan ja ajattelin että vielä yhdet kintaat pitää ehtiä Tumpputupaan neulomaan. Etsin sitten vähän vaikeamman mallin ettei vallan tylsistytä. Ohutta lankaa ja kakkosen puikot takaavat sen että ei vaan liian äkkiä valmistu.
Eräs tuttuni kysyi vielä että ehtisinkö tehdä hänen aikuiselle tytölleen joululahjaksi pyörään satulanpäällisen Africankukkasista. Lupasin kun on niitä kukkia valmiina. Eipähän sekään tunnu äkkiä valmistuvan vaikka ei muuta puutu kuin muutaman kiinteän kerroksen virkkaaminen niiden kukkien ympäri ja kuminauhan laitto reunaan.

Hyvää ensimmäistä adventtia lukijoilleni ja muillekin pistäytyjille.

11 kommenttia:

 1. Mukavaa adventtia sinulle myös:)

  VastaaPoista
 2. No jopas sait oikein lankaisan palkinnon.Uusia lankoja on aina kiva kokeilla mutta mulla kävi kyllä köpelösti kun tuli vauvankokoinen lapanen vaikka semmonen 4-vuotiaan kokoinen piti tulla. Uusi lanka ei käyttäytynytkään kuten vanha tuttu.
  Hyvää adventtiaikaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. No voi sentään minkälainen palkinto. Onkin kauniita töitä nuo molemmat keskeneräiset neuleet.

  VastaaPoista
 4. Kauniit nuo valkeat lapaset! Onko malli omasi?

  VastaaPoista
 5. Kauniit lapaset ja säärystimet on tulossa.

  Hyvä että sait vähän lisää lankaa, ettei lopu kesken ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanan palkinnon olet saanut! Kauniit lapaset ja säärytimet tulossa. Hyvää adventtia sinullekkin :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista kirjoneuletta! Tykkään.

  VastaaPoista
 8. Hyvää adventtia sullekin :)

  VastaaPoista
 9. Kylläpä tulee kaunista! Eilen pohdin itekin, että mitähän kaikkea minulla oikein on kesken? Pitäis varmaan kaivaa kaikki näkösälle. :)

  VastaaPoista
 10. Samasituin siun postauksen otsikkoon täydellisesti. Kauniita neuleita siulla on tulossa.

  VastaaPoista
 11. Onnea sinulle voitosta, mukavan näköisiä lankoja. Nuo neuleet ovatkin todella nättejä, ja suuritöisen näköisiä. Mutta sinultahan onnistuu neule kuin neule.
  Arpajaisiin otan minäkin osaa vähän myöhemmin.
  Mutta, Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle.

  VastaaPoista