lauantai 4. toukokuuta 2024

Raitaa raidan perään

Kolme paria vain yksinkertaista raitaa. Helppo neuloa mutta ei ole mielenkiintoista kun on yhtä ja samaa. Välillä täytyy yrittää saada noita epämääräisiä langanloppuja jotenkin sukan muotoon. Näissäkin osa niitä ystäväni äitivainaan lankoja. Ensin neuloin nuo pienimmät sukat. 

Aloitin tuolla harmaalla Kotikulta Sukkalangalla jossa villaa, akryyliä ja polyamidia. Seuraava lanka on yhdistetyistä Nallen pätkistä. Laitoin jopa 0,5 metrin pätkiä yhteen että sain menemään. Loput tummanharmaa ja vihreät olivat ilman vyötettä mutta luulen että ovat sentään sukkalankaa. Sukkien paino 56g. 

Edellisten kärjestä jäi vihreää pienet pätkät jotka käytin pun/mustiin sukkiin aloituskerrokseen. Punainen lanka on jotain vanhaa norjalaista kari-merkkistä ja koostumus 87,5% villa/12,5% polyamidi. Mustat raidat ja vihreä kantapää ovat Nallea. Lankojen kulutus 95g.

Viimeksi neuloin sukat jossa vihreä pohjaväri Maijaa ja raidat vyötteetöntä Katia-sukkalankaa. Oli vaan niin pitkät värinvaihdot että sukat tulivat ihan eri paria. Lankojen kulutus 88g.

Kaikissa sukissa ranskalaiset ristiinvahvistetut kantapäät. Kärkikavennukset spiraalia. Kaikki kolme paria neulottu 2½:n puikoilla.

1 kommentti: