sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Ihanaa kirjoneuletta

Aina löytyy mallikuvioita joita on kiva neuloa uudestaan useampaankin kertaan. Näiden sukkien kuvio on jostain norjalaisesta lapasmallista. Mielenkiinto säilyy kun käyttää noita lankoja joissa sävyt vaihtuvat muutaman metrin välein. Eikä haittaa vaikka sukkapari tulee eri värityksellä.

Langat ovat samanvahvuisia 50g/210m mutta ero on siinä että Fabel on kerrattua ja Delight yksisäikeinen. Neulomisessa tahtoo välillä jäädä tuossa yksisäikeisessä kuituja ohi puikkojen jos ei ole huolellinen. Langankulutus sukkapariin on 70g. Resori, kantapää ja kärki neulottu 2:n puikoilla, kirjoneuleosio 2½:n. 

Vanhempi poika tuli pääsiäislomille ja oli ostanut mulle uuden tietokoneen. Eikä aikaisemmin ollut mitään juttua että oli ihan yllätys. Hyvin poika tuntee äitinsä värimaailman. Nyt sitten kovaa harjoittelua Windows 11 kanssa että saa kysyttyä apua kun ei kaikki toimikaan samoin kuin vanhassa koneessa. Sitä on niin kaavoihin kangistunut että kaikki uusi pelottaa. Vaikka ohjeet ja komennot on enimmäkseen suomeksi niin siltikään ei vaan tahdo käydä mun järkeen.

1 kommentti:

  1. Todella kauniit sukat. Kirjava lanka käy moneen malliin kauniisti.
    Onnea uuden koneen johdosta. Nyt vaan kärsivällisyyttä :)

    VastaaPoista