sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Paksumpaa ja ohuempaa raitaa sukissa

Vielä vaan riittää noita 7 Veljestä-lankojen jämäkeriä joita yritän saada sukkien muotoon. Aina ei jaksaisi ihan pelkkiä raidallisia neuloa mutta kun ei muutakaan tule mieleen niin sitten vain yksinkertaisia raidallisia. Ylemmissä sukissa otin vähän mallia Color Palette Socks-ohjeesta. Siis noiden raitojen osalta. Jalkapohjan jätin raidan kohdalta sileäksi ettei paina jos sukkien saajalla sattuu olemaan herkät jalkapohjat.

Alemmat sukat neuloin kolmella langalla niin lähti kulkemaan spiraalina eikä tullut ollenkaan sitä vaihtokohtaa näkyviin kuin pienenä kohoumana. Enpä ole ennen huomannut moista juttua vaikka raidallisia olen paljonkin neulonut. Kantapäät molemmissa ihan perinteiset hollantilaiset. Molemmissa spiraali kärkikavennus. Tykkään siitä pyöreästä muodosta.


Molemmat sukat neulottu 3:n puikoilla. Lankoja meni ylempiin 130g ja alempiin 143g. Riittoisia nuo lankanupulat kun niistä tulee vaikka mitä kun jaksaa pyöritellä. 

2 kommenttia:

  1. Molemmat raitasukat on hienoja. Mä niin tykkään raidoista.

    VastaaPoista
  2. Ompa kauniin värisiä sukkia. Yritin katsoa miten tuo raidan yläreuna on tehty ylemmissä sukissa mutta ei vielä selvinnyt. Se näyttää kivalta ja haluaisin oppia sen tavan itsekkin.

    VastaaPoista