keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

Vaalean lilat simpukkareunat

Vielä löytyy intoa neuloa samalla mallilla tätä lyhytvartista sukkaa kun vaihtaa pohjaväriä. Tällä värillä en ole vielä tehnytkään ja jäi yksi kerä samaa lankaa että joku onnellinen saa sukat jos eritoten tykkää vaaleasta lilasta.

Vaihtelen vähän aina simpukoiden määrää aloituksessa jos on nilkan paksuus/ohuus tiedossa. Nämä menee pienijalkaiselle ystävälleni ja aloituksessa on siten vain 4x4 simpukkaa. Ohjetta on monikin kysellyt mutta ei ole kirjoitettua ohjetta antaa kellekään. Toki laitan lapulle ylös joitakin lukemia, kerros- ja silmukkamääriä mutta ei niillä kirjoituksilla kukaan muu saisi sukkia aikaiseksi. Aina en ota selvää itsekään jos on aikaa muistiinpanojen tekemisestä. 

Tämä arwetta-lanka on ihanaa neuloa. Kesto on varmaan sama kuin muissakin sukkalangoissa kun on 20% nylonia. Näihin meni lankaa 45g ja neuloin 2:n puikoilla.

2 kommenttia:

  1. Taas kauniit sukkaset. Mä teen just puseroa Arwettasta ja siitä jää varmasti eri värejä, niistä sitten onkin hyvä tehdä näitä kaunokaisia. Vaikk en kyllä noin nättiä kirjailua saa aikaiseksi.

    VastaaPoista
  2. Kauniit, värit sointuvat tosi hyvin yhteen. Ja kiitos blogivierailusta :)

    VastaaPoista