perjantai 6. maaliskuuta 2020

Keijukainen KAL

Harvoin osallistun mihinkään yhteisneulontoihin mutta nyt oli sellainen tämä Keijukainen KAL/Langan rytmi/Sari Suvanto, yhteistyössä Kuitukeijun Lankapuoti että piti osallistua. Ystäväni Katariina tätä ehdotti ja kun tuli ilmi että on pitsisukasta kyse niin sehän sopi mulle paremmin kuin hyvin.
Aika pitkiä pätkiähän siinä neulottiin aina uuden mallikerran tullessa mutta onneksi oli vaan joka toinen päivä niin ehti tällainen hitaampikin saada pätkän  valmiiksi aina uuden ilmestyttyä. Olihan meitä iso määrä naisia joka ryhmään ilmoittautui ja hirveästi on julkaistu aina vaan kauniimpia sukkia monin eri värein. Hämmästyin kyllä että miten äkkiä tulivat valmiiksi kun neuloin kaksilla puikoilla eli aina pätkä yhtä sukka ja perään toiseen samat jaksot. En ole edelleenkään opetellut looppaamaan kun kuvittelen sen jotenkin hankalaksi että olisi kaksi sukkaa samalla siimalla. Käytän muuten kyllä pyöröpuikkoja sujuvasti moneen muuhun isompaan neulomiseen.
Lanka josta itse neuloin oli vanhaa norjalaista JUSSI-lankaa joka on aikalailla Novitan Nallen vahvuista. En ole kyseiseen lankaa tähän ikään ennen missään törmännyt. Oli näissä mummelin langoissa ja sopi hyvin tähän projektiin. Lankaa meni sukkapariin 96g ja neuloin 2½:n puikoilla.

6 kommenttia: