sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Tulkoon joulu-sukat

Harvoin osallistun mihinkään yhteisneulontoihin mutta nyt tein poikkeuksen. Niina Laitisen joulukalenterisukat "Tulkoon joulu" olivat tarpeeksi lyhytvartiset ja pitsiä niin uskalsin yrittää.
Löysin niistä mummon langoista olevinaan Nalle-lankaa jonka kerän olin jo puolittanut ja luulin että se riittää kahteen sukkaan. Neuloin molempia samanaikaisesti mutta kesken loppui. Teristä jäi kolmaosa puuttumaan. Kun langassa ei ollut vyötettä mukana niin ei voinut senkään perusteella etsiä samanlaista lisää. Kolusin jo omat lankanikin, ne vähät harmaat mitä on. Katsoin sitten vielä niistä saaduista langoista niin löytyi ihan saman väristä, eikä vyötettä siinäkään. Päättelin sitten että ovat samaa lankaa ihan värinkin puolesta.
Ohjeessa oli käytetty Nallea mutta tuo mun lanka oli kyllä 7 Veljestä ihan langan neulottavuuden puolesta. Luulin kyllä aloittaessani että lanka oli Nallea. Aika tönkköä neulottavaa kun olen ohuempiin lankoihin tottunut. Sukat tulivat kyllä ihan kauniit.
Lankaa kului 120g ja neuloin 3:n puikoilla. Vaikka tykkään kirjoneuleesta yli kaiken niin en uskaltanut ottaa niitä puikoille kun valmistuminen olisi kestänyt liian kauan. Ihailin vain muiden neulomia.

4 kommenttia:

  1. Kauniit sukat minustakin. Paksummassa langassa kuvio nousee paremmin esiin. Näissä onkin kuviota ja palmikkoa yllin kyllin.

    VastaaPoista
  2. Komiat"tulukoon joulu-sukat"
    sievät nuo palamikot:))
    Hyvää uutta vuotta 2020!
    ja
    Kiitos vuodesta 2019!

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat. Neulerikasta uutta vuotta sinulle.

    VastaaPoista