tiistai 19. maaliskuuta 2019

Neonoranssi kauluri

Tämä kaulurimalli on vaan niin kiva neuloa että täytyy tehdä aina vaan uudestaan. Löysin jostain pussinpohjalta retrolankaa varmaan 70-luvulta. Oikein sopiva väri tähän neonkauteen. Vaikka en itse tykkää ollenkaan koko akryylistä lankana niin ajattelin tehdessäni että ei ainakaan kutita kaulaa jollakin kuka ei voi villaista pitää. Koko on lähinnä joku alle kouluikäiselle sopiva.
Vähän narisi neuloessa niinkuin akryylin tapa on mutta bambupuikoilla kulki ihan kevyesti. Mallihan on Pinterestistä ja olen jokusen kaulurin neulonut tässä vuosien varrella eripaksuisista langoista. Tämä lanka vaati 3:n puikot kun oli vähän paksumpi kuin yleensä kayttämäni. Lankaa kului 46g.

3 kommenttia:

  1. Tosi kaunis! Niinkuin ne edellisetkin kaulurisi. Minä olen joutunut viime aikoina vähän korjaamaan käsitystäni "muoveista", sillä niissäkin on vuosien varrella tapahtunut kehitystä. Mut luonnonmateriaali on aina luonnonmateriaali. Ei ole villan voittanutta! Neon tuntuu taas olevan in, mutta kuvassa tuo ei näytä kovinkaan räikeältä.

    VastaaPoista
  2. Kaunis!
    tuollaisen vois sujauttaa "kevät kaulaan"
    ihanan värinen:)
    mukavaa päivää!!

    VastaaPoista
  3. Satunnainen katselija noin 10-vuotta katsellut näitä kauniita käsitöitä. Todella kauniita käsitöitä ja ahkeruutta.
    Itse teen vain perussukkia ja virkkailen huiveja sekä sytömyssyjä.
    Kuvia ei ole koneella eikä muualla.

    VastaaPoista