maanantai 23. lokakuuta 2017

Melli-lapaset

Välillä ei ole oikein mitään mistä blogata ja välillä taas runsaudenpula. Nyt kirjoittelen yhdestä kinnasparista joka on jäänyt bloggaamatta kokonaan. Huomasin sen erheen käyneen kun viikonloppuna hain koneeltani kuvia kyseisestä kinnasparista enkä millään meinannut löytää.
Kysehän on näistä Puikkomaisterin Lapaskirjan kintaista. Testineuloin nämä jo vuoden 2015 lopulla kun kyseinen Lapaskirja ilmestyi viimevuonna eli 2016 syksyllä. Minä kun tykkään yli kaiken punaisesta ja vihreästä niin otin testiin omat värit. Tiina jossain viestissä kirjoitti että nämä mun värit ovatkin paremmat kuin hänen omansa. Olivat kuulemma jotenkin hailukan väriset. Kirjassa siis mun neulomat kintaat.
Siksihän se bloggaaminen näistä on jäänytkin kun etukäteen ei voi mitään kirjoitella ennenkuin kirja on ilmestynyt. Kintaat olivat Tiinalla tottakai että sai ne kuvatuksi ja sain itselleni takaisin vasta nyt tämänvuoden keväällä kun Tiinan tapasin.
Tykkään tästä kintaan kärjestä. Se on kuin kukkanen. Ohuesta langasta neulottuna tulevat muutenkin sievät. Lankoina minulla olivat punainen Lidlin "Anika" Sock Knitting Thread, vihreä Dropsin Fabel, harmaa jotain nimetöntä ja keltainen iankaikkisen vanhaa (70-luvulta) akryylilankaa. Kuinka ihanat tulisivatkaan oikeista ohjeenmukaisista langoista. Kinnasparin paino 60g ja neulottu 2:n ja 2½:n puikoilla.

1 kommentti: