tiistai 21. maaliskuuta 2017

Reissukäsityötä

Nyt on pari viikkoa mennyt ilman minkäänlaista kirjoittelua. Keskeneräisiä neuleita on sitten montaakin lajia.
Tämä edellisessä kirjoituksessa mainitsemani Dreambird-huivi on jo pidemmälläkin kuin tässä kuvassa. Valmiita sulkia on jo 11kpl. Olin tuolla itä-Suomessa reissulla ystäväni luona ja siellä aloitin huivin.
Pääsin sitten näkemään oikein läheltä tämän aiemmin vain kuvissa näkyneen päällystetyn traktorin. Kyllä on ollut viiteliästä porukkaa ketkä ovat tuonkin pukeneet.
...ja vielä toiselta puoleltakin kuva. Enkä sitten päässyt ilman kantamusta pois tuosta takana olevasta lankakaupasta. Ihan pienillä ostoksilla sentään. Muisti pelasi koko ajan sen suhteen että kotona odottavat lankavarastot mutta aina joku vyyhti johonkin koloon mahtuu marinoitumaan.

Neuloin matkalla mennessä bussissa yksiä tennarisukkia jotka eivät sitten jatkuneet eteenpäin yhtään. Sain melkein valmiiksi 2 sytomyssyä, vain päälaelta vähän puuttuu molemmista kun lanka loppui. Ei tullut myssyä yhdestä 50g:n kerästä. Kotona on lisää samoja lankoja että saan valmiiksi molemmat. Lähtiessä jäi yhdet kintaat peukaloita vaille valmiiksi ja tuossa ne odottavat että tartun puikkoihin.
Tässä vielä ystäväni suloiset kisut jotka valloittivat nukkumapaikkani päiväsaikaan.

2 kommenttia:

  1. Ei olisi minusta traktorin koristelijaksi :) Ihania kisuleita!

    VastaaPoista
  2. Voi miten kauniit kissat!
    AIn ku mulla on Dreambird huivi harteilla niin sitä kehutaan. Se on niin erikoinen että moni ei usko itsetehdyksi. EIhän tuo ole vaikeakaan, kunhan ensin keksi jujun;)

    VastaaPoista