perjantai 15. heinäkuuta 2016

Puolukkapuuron väriset sukat

Jumitusta havaittavissa, niin mallin kuin neulontaan käytetyn ajan kanssa. Vaikka nämäkin sukat ovat olleet jo monta päivää valmiina niin bloggaamiseen ei tahdo löytyä aikaa. Tänään kun on taas vaihteeksi sateinen päivä niin nyt on aikaa kirjoitella. Muuten olisinkin ollut mustikoita poimimassa.
Lankana näissä on Dropsin Fabel ja sukkapariin meni tasan 50g. Neulottu 2½:n puikoilla ja kantapää samaa kuviota kuin etupuolikin. Sukkien koko noin 40 jos on pitkä, kaita ja matala jalka niinkuin minulla. Kuvio antaa kyllä myöden että sopii leveämpäänkin jalkaan vaikka pienemmässä koossa. Tuossa kärhöjen kanssa kuvatussa näyttää kovin kapoiselta mutta niin ne ovatkin ilman jalkaa siellä sisällä.
Kärhöt ovat juuri alkaneet kukkimaan. Kyllä nekin viimetalvesta kärsivät ja yksi neljästä kuoli kokonaan vaikka ovatkin kaikki vierekkäin samalla lämpimällä seinustalla. En tiedä montako vuotta ne kukkivat että jos oli jo tullut tiensä päähän. Meillä ei niitä ole koskaan peitelty mitenkään. Ei ole tietoa, säilyisivätkö ehkä paremmin talven kynsistä.
Vaaleanpunainen huivini ei ole edennyt paljoakaan. Sain sentään silmukat kerättyä pitkälle pyöröpuikolle mutta siihen se tyssäsi kun olisi pitänyt alkaa laskemaan silmukoita että kuviot menevät tasan.
Löytyi taas Pinterestistä niin kaunis kirjokintaan malli että heti piti puikoille laittaa. Eipä voi vaan kutoa samalla päivällä kun olen mustikassa ollut. Olisihan tuon pohjavärin voinut vaihtaa vähemmän araksikin mutta kun mallikintaissa oli valkoinen ja punainen, niin en osannut muuta ajatellakaan.

3 kommenttia:

  1. Ihan kirjoneule! Minäkin tykkään tuosta Fabelista, kun sitä kokeilin.

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat ja tulossa ihanuuksia. Ihanasti kukkii kärhösi =))

    VastaaPoista
  3. Sievät sukat. Harmillinen tuo viimetalvi, mutta kauniisti kukkivat kärhösi kuitenkin.

    VastaaPoista