torstai 11. kesäkuuta 2015

Kevätlehdykkä kakkonen

Pienillä huiveilla jatketaan eli nyt sain valmiiksi tämän Kevätlehdykän joka on toisinto viimekeväänä neulomalleni.
Siellä toukokuisella Karjalan reissullani eräs emäntä koitti minun huiviani ja ihastui siihen. Kyseli että saisiko ihan samanlaisen, niin lupasin neuloa kun oli vielä tuota samaa lankaakin jäljellä.
Pieni huivi 112cmx56cm, niin lankaakin meni vain 40g. Neulottu 3:n pyöröllä. Lankana minulla on Dropsin Lace, 70% BabyAlpaca ja 30% Mulberry Silk. Vyyhdissä lankaa 100g/800m. Vieläkin on vyyhdistä jäljellä 20g eli puolikkaan pienen huivin langat jäljellä.
Värihän sopeutuu tuonne luontoon niin hyvin ettei huomaakaan.

Sukkiakin täytyy vaan väsätä kun ei ollenkaan lämpene. Vaikka minä aika harvoin neulon sitä mitä muut, niin tässä tapauksessa oli ihan pakko koittaa miten kaunista tulee. Tiedä siitä kauneudesta näin sekavassa langassa mutta malli on jotenkin niin mukaansatempaava. Sukkahan on Marike- nimeltään. Yksivärisessä langassa kuvio näkyisi paremmin mutta jospa nyt ensin neulon valmiiksi tämän parin.
Kun vähän saa aikaiseksi ja hitaasti sittenkin, niin piti Juhannussiivokin aloittaa jo viikkoa ennen. Vielä on apuna tuo nuorimmainen eli mikrotukeni. Saa apua edes painavien mattojen kantamisessa ja tamppaamisessa.

5 kommenttia:

 1. Kaunis huivi, niin hempeän värinen. Tuo marikesukkien malli on kiva. Olen yhdet tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi ja sukkien väri on nätti. Marike -mallia en ole kokeillut, mutta minä tulen yleensä muutaman vuoden trendien perässä :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi, väri sopii kesään ja nythän on ollut niin kylmääkin että huiville on käyttöä. Juhannuksen säätä aamulla katsoin eikä ennusteet kovin hyvää lupaa, mutta toivotaan että ilmavirrat muuttuu ja tänä juhannuksena tarkenis pihallakin :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunis huivi! Tykkään sekä väristä että mallista :)

  VastaaPoista