keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväsytomyssy

Kun oikein nopea olin, niin ehdin yhden sytomyssyn neulomaan viimeviikkoiseen ystävänpäiväkampanjaan. Oli jo huoli etten ehdi yhtään, mutta kiire se joskus saa kummia aikaan. Nämä langat on niitä Susulta saatuja lankoja ja aina jää jostain joku pieni nötterö tähteeksi. Niitä on nyt tälläkin hetkellä muutama tuolla pussissa odottamassa että löytäisivät samantyyliset lankajämät yhteen.

Tämä myssy on samoista langoista vaikka ihan eri väriä. Tuo tumma reunus on viimekesältä jäänyt nyyskäys. Tumma oli paljon pehmeämpää kuin vaalea. Eikä olisi samaksi langaksi luullut kun tämä vaalea oli nihkeän nahkeaa ja tarrasi puikkoihin jopa kiinni. Pesinkin sen että olisi paremmin käyttäytynyt mutta ei mitään parannusta. Vaaleaa oli koko kerä eli 50g. No siitä nyt jäi taas tähteeksi 16g että pitää miettiä minkä langan kanssa saan ujutettua yhteen. Lanka on MIRANDA nimeltään ja 45% cotton/23% linnen/32% acrylic.

Etsin sitten semmoisen mallikuvion että oli helppo neuloa ja sain valmiiksi parissa päivässä. Mielestäni onnistuin tuossa päälakikavennuksessakin. Myssyn paino 42g ja neulottu 3,5:n puikoilla.

Leivottiin meilläkin laskiaispullia kun vanhempi tytär oli leipomassa. Hän otti kuvia ja nimesi ne näin...

Pulla ottaa aurinkoa
Pulla on ruskettunut
Täytetyistä ei tullut kuvia mutta kermanhan jokainen tietää miltä se näyttää. Nyt on vielä yksi pulla tuolla jääkaapissa jo vähän kuivaneena mutta kyllä se kostuu kun kahvia hörppää päälle.

8 kommenttia:

 1. Nätti myssy! Pullat ovat kyllä tosi herkullisen näköisiä kermalla tai ilman.

  VastaaPoista
 2. Herkullisia pullia, taidanpa lähteä päiväkahville (ei pullaa, vaan ostorinkeliä)

  VastaaPoista
 3. Ihana myssy ja makoisia pullia. Kotona tehtyä pullaa ei voita mikään =))

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis myssy. Ja pullat on keskenään niin samanlaisia kuin pullat vain voi olla. Minun leipomukset tahtoo olla aika yksilöitä.

  VastaaPoista
 5. Kiva myssy, lankanöttöset kannattaakin aina käyttää hyväksi, niistä saa paljon kaunista aikaiseksi kun niitä vähän yhdistelee.
  Hyvin ruskettuneita pullia, kermalla tai ilman niin hyviä ovat aina :)

  VastaaPoista