keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Kolmiulotteista sukkaa pukkaa

Nyt on näytillä vaan yhden sukan varsi. Olen tuota mallia ihastellut muilla kutojilla ja ajattelin että täytyypä ottaa puikoille minunkin. Eipähän vaan tahdo edetä vaikka ei malli mielestäni vaikea ole.
Pari päivää meni muuten vähillä neulomisilla kun sain jostain sunnuntaiaamuna haavan vasemman käden etusormeen juuri siihen kohtaan josta lanka kulkee yli. No tietäähän sen että kun siihen laitoin laastarin, niin ei se neulominen tapahdu niin sutjakkaasti kuin ilman laastaria. Joku syy täytyy keksiä kun laiskottaa.

Olen nyt ollut parina sunnuntaina myyntitouhuissa. Sain vasta pari viikkoa sitten pyynnön että haluaisinko tulla omine neulomuksineni paikanpäälle. Vähän meinasi jännittää kun en ole koskaan missään ollut töitäni kauppaamassa. Kyllä se näin joulunalla on aika vaikeaa saada kaupaksi kun niitä joulumyyjäisiä on niin paljon. Sainpahan vähän palautetta ja tietoa asiakkailta että mitä kannattaa jouluksi valmistaa. Ihan kiva juttu oli vaikka ensin meinasin kieltäytyä.
Tässä meidän itsekasvattamista minitomaateista loput. Ostin keväällä yhden taimen joka kasvatti pituutta aikalailla ja tulihan siitä tomaattejakin. Kesti vaan niin kauan ennenkuin alkoivat ulkona punertaa ja sitten jo syyskuun alussa piti kerätä pois kun ensimmäiset pakkaset tulivat. Kummasti ne vaan kaikkein pienimmät kirputkin ovat saaneet väriä eikä mädäntynyt ole montaakaan.

7 kommenttia:

 1. Minäkin oon tuota sukkakuviota ihastellu. Sulla on nätit värit :-)

  VastaaPoista
 2. Tämähän näyttää tosi kivalle mallille myös, ei liian vaikeaa varmaankaan. Kivat sukat tulee.

  VastaaPoista
 3. Upean väristä sukkaa tulossa.
  Angoramyssy on aivan ihana.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen malli!
  Apteekissa myydään Scotsin sormiteippiä, joka on parempi ku laastari kun sen liima ei tähmää ja se on ohutta. kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 5. Kaunis myssy edellisessä postauksessa ja hienot sukat tulossa! Rauhaisaa joulunaikaa siulle ja perheellesi!

  VastaaPoista