keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Ditherit

Viikko siinä aina vierähtää kun jotain keskinkertaista valmistuu. Onhan nämä sukat jo pari päivää olleet valmiit mutta on niin pilvisiä päiviä ollut myös ettei ole kuvaus ulkonakaan oikein onnistunut. Aina ei viitsi sisällä yrittää kun niistä tulee helposti liian keltaisia. Päivänvalo paras valo.
Dither on näiden sukkien mallinimi. En sitten muuta ottanut sanallisesta ohjeesta kuin nimen ja silmukkamäärän. Tiedä sitten onko enää nimensä veroiset mutta malliruudukkoa seurasin järjestelmällisesti. Minä kun olen tämmöinen rimppakinttu niin tein sillä pienimmällä silmukkamäärällä joka oli 64. Tykkään tuommoisista sopivista sukista kun ne käytössä kuitenkin aina vähän venähtävät.
Virheitä on varmaan solkenaan. Niin tiheästi nuo eriväriset silmukat toistuu. Mallikuvassahan on kolmea väriä. Minulla ei ollut kuin kahta eri väriä tai olihan tuo pinkki/vaaleanpunainen itsessään jo kaksivärinen.
Punasävyinen on Neuleunelmien lankaa ja ruskea Heritagen. Sukat painaa 75g ja neuloin 2½:n puikoilla paitsi kärkeen vaihdoin kakkosen puikot tuossa kun on viimeinen kirjoneulekerros.

15 kommenttia:

 1. Oi mitenkä kuniita kädentaidon töitä todella kauniita.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavan kauniit sukat.
  Sukkelia puikkoja!

  VastaaPoista
 3. Aivan hurmaavat sukat. Voi hyvänen aika miten suuritöiset,kirjoneuletta ja niin ohutta lankaa. Varmasti mukavat käytössä.

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat. Kirjoneule on haastavaa, mutta ah niin kaunista :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat! Miten ihmeessä sinä jaksat noita kirjoneuleita tehdä.

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat, kaunis väritys. Minäkin olen hurahtanut kirjoneulesukkiin.

  VastaaPoista
 7. Aivan syötävän väriset sukat :)

  VastaaPoista