lauantai 23. elokuuta 2014

Cashmerehuivi

Nyt on tapahtunut paljon edistystä männäviikolla. Olen saanut jopa kaksi huivia pingotettua. Tämä kapea pitkulainen valmistui viimeksi. Se Haapsalu-huivi odottelee vielä lankojen päättelyä. Eipä tule makiaa mahantäydeltä esittelyyn.
Lanka on niin mun värinen kuin olla voi. Saapa nähdä pysyykö väri kun kasteltuani sen kylmässä vedessä ennen pingotusta, veteen jäi aika paljon väriä. Olen tämän langan ostanut fb:n Lankahamsterit ryhmästä ja vyyhti oli vain 50g, 100% Cashmere. Kyllä lanka tuntuu tosi ihanalta kaulaa vasten. Eipä luulisi pistelevän kun olen vähän herkkänahkainen.

Neuloin 3,5:n pyöröllä. Mallin suunnittelu on osittain omaa käsialaa kun pitsiohjeen otin kahdesta eri pitsikirjasta. Tuo ulkoreuna on samalla mallilla tehty kuin tämän päivänvarjon ulkoreuna.
 Kun lankaa oli vähän ja sekin laatulankaa, niin ajattelin että täytyy saada koko määrä käytettyä ja niin sainkin. Neuloin tuon huivin niin että neuloin ensin ulkoreunan tuosta isosta reikärivistä reunaan ja sitten poimin silmukat uudelleen puikolle ja neuloin toiseen suuntaan. Lopussa laskin vähän että paljonko menee päättelykerrokseen lankaa ja sain kulumaan sen loppulangan aika nappiin.
Langan olen tuolla toukokuussa jo kertaalleen esitellytkin mutta silloin en vielä tiennyt millä mallilla huiviksi neuloutuu. Kaulurihan tästä olisi pitänyt neuloa mutta voinhan tämän huivin purkaa kun kyllästyn ja neuloa uudelleen.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana ja todella kauniin mallinen:)

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis! Vaikea käsittää, miten noin vähästä langasta tulee noin iso huivi.

  VastaaPoista
 3. On niin kaunis,hempeän näköinen huivi.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava huivi, väri on kaunis ja lanka varmaankin herkkua!

  VastaaPoista
 5. kaunis huivi, malli ja lanka sopivat hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 6. Varmasti unelmanpehmyt kaulalla.

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi, kaunis malli ja kauniin värinen lanka. Eli täydellinen!

  VastaaPoista