torstai 11. huhtikuuta 2013

Decubal-Buzzaus

Siitä on kohta vuosi aikaa kun aloitin Buzzadorina. Viimevuoden puolella sain Buzzata kolmesta tuotteesta. Sitten olikin melkein puolen vuoden tauko. Nyt tuntuu taas että on enemmän kampanjoita, joihin on mahdollisuus päästä osallistumaan.
Pääsin Buzzadorina testaamaan Decubal-tuotteita. Sain paketin viikonlopulla ja testasin heti perusvoidetta käsiini. Tuntui kuin silkkiä olisi käsitellyt rasvaamisen jälkeen. Siis niin hyvältä tuntui, vaikka se ei varsinaista käsivoidetta ollutkaan. Sitäkin sarjasta löytyy, vaan ei ollut nyt näissä näytteissä.
Nyt Buzzattavia ovat perusvoide, kasvojen puhdistusvaahto ja huulivoide. Nämä tässä laatikon ulkopuolella olevat (ja tietysti laatikossakin) ovat niitä ystäville ja tutuille jaettavia testausnäytteitä.

Tuotteisiin voi tutustua myös sivulla www.decubal.fi/etusivu/

2 kommenttia:

  1. Mulla on semmonen ihan perusvoide tota ja on hyvä. Ei jää rasvasen tuntuiseksi ja voi käyttää koko keholle, missä milloinkin tarvis on.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun pääsin testiryhmään mukaan! Vaahtoava kasvoputsi oli positiivinen yllätys! Olen joskus kokeillu jonkun muun vaahtoavaa enkä tykänny ollenkaan. Myös se voide oli sopivan rasvaista yövoiteeksi tälle kiristävälle naamanahalle.

    VastaaPoista